Skip to main content
Meat The Team

Ons gepassioneerde team kijkt ernaar uit je te verwelkomen in Midtown Grill Restaurant

Janeth Rodriguez

Janeth Rodriguez

Executive Chef
Janeth Rodriguez

Janeth Rodriguez

Executive Chef

We zijn onzettened blij om te delen dat Janeth ons keukenteam is komen versterken als onze nieuwe Executive Chef. Janeth is geboren in Venezuela,en brengt meer dan 22 jaar aan ervaring mee van keukens in Zuid-Amerika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied. Haar carrière begon in het Renaissance Caracas La Castellana Hotel, waarna zij haar vaardigheden als Chef De Cuisine verder ontwikkelde in Abu Dhabi en Dubai. Haar passie voor zowel keuken als cultuur leidde haar in 2018 naar Curaçao, waar zij de rol van Executive Chef op zich nam, en later ook in de Bahama's. En nu staat ze klaar voor het volgende avontuur in Europa, te Amsterdam. Wij zijn super enthousiast om Janeth aan boord te hebben!

Ruben Espiga

Ruben Espiga

Food & Beverage supervisor
Ruben Espiga

Ruben Espiga

Food & Beverage supervisor
๐Œ๐ž๐ž๐ญ ๐‘๐ฎ๐›๐ž๐ง ๐„๐ฌ๐ฉ๐ข๐ ๐š: onze half Spaanse, half Nederlandse Food & Beverage supervisor. Ruben is vrij nieuw in het team. Na zijn studie sportwetenschappen besloot hij zijn passie voor hospitality te onderzoeken. Hij heeft ervaring met het werken voor het Marriott Madrid Auditorium and Conference Centre en het JW Marriott Grosvenor House. Hij heeft ook een WSET-diploma in wijnen en gedistilleerd niveau 2. Amsterdam is altijd zijn favoriete stad in Europa geweest en op 29-jarige leeftijd besloot hij hierheen te verhuizen. Hij heeft een grote interesse in steakrestaurants en kende Midtown Grill als #3 restaurant in Amsterdam op TripAdvisor en #88 steakrestaurant ter wereld. Hij voelt zich vereerd om deel uit te maken van het team. Zijn favoriete cut? Zonder twijfel: de tomahawk. Volgens hem de sappigste steak met de meeste smaak. Hij zegt dat het voelt als het eten van een stukje geschiedenis, aangezien inheemse Amerikanen het bot van een tomahawk als wapen gebruikten.
Alberto Brown

Alberto Brown

Chef de Partie
Alberto Brown

Alberto Brown

Chef de Partie
Een van de grootste glimlachen die je in de keuken kunt vinden: ๐€๐ฅ๐›๐ž๐ซ๐ญ๐จ ๐๐ซ๐จ๐ฐ๐ง! Alberto, geboren in de Dominicaanse Republiek, besloot koken en gastronomie te studeren (met een restaurantmanagementrichting) in Madrid. Hij vond een baan bij De Librije, een restaurant met 3 Michelinsterren in Nederland. Klaar voor een nieuwe uitdaging, trad hij in april van dit jaar in dienst bij Midtown Grill als Chef de Partie. Het kosmopolitische gevoel van Amsterdam is wat hij het leukst vindt aan het leven in deze stad, hij zegt dat het hem in staat stelt mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Hij geniet ook echt van de vrijheid om zowel in Europa als over de hele wereld te reizen. Zijn favoriete cut? De T-bone. Waarom? Nadat hij het de eerste keer aan de gasten in het restaurant had aanbevolen, vonden ze het zo lekker dat het zijn eigen favoriete steak werd. Hij is nu toegewijd om keer op keer de perfecte T-bone te grillen.
Eline Rewinkel

Eline Rewinkel

Marketing & Communications Manager
Eline Rewinkel

Eline Rewinkel

Marketing & Communications Manager
Eline is de Marketing en Communications Manager van Amsterdam Marriott Hotel en Midtown Grill Restaurant. Nadat we de Instagram-pagina de afgelopen 5 jaar van 0 naar meer dan 7.000 van jullie hebben gebracht, velen van jullie kennis hebben laten maken met het restaurant en contact hebben gehad via een privébericht, wordt het tijd om te introduceren wie er achter de sociale accounts zit! Geboren en getogen in het zuiden van Nederland, begon ze haarstudie aan de Hotel Management School van Maastricht in 2013. Ze deed een frontoffice stage in Parijs en in haar vrije tijd was ze altijd de stad aan het ontdekken met een camera in haar handen . Terug in Nederland startte ze haar eigen fotografiebedrijf en kreeg ze meer interesse in marketing (social media). Spot haar in het restaurant terwijl ze de sfeer fotografeert, het nieuwste menu of alle geweldige collega's en vergeet niet om hallo te zeggen!
Stefanos

Stefanos

Server
The smile we give when we hear we are #5 of all restaurants in Amsterdam (@tripadvisor).
Stefanos will always be ready to welcome you with a big smile (and a fine wine) ๐Ÿท
Marieangeles

Marieangeles

Chef de Partie
Marieangeles

Marieangeles

Chef de Partie
We houden zeker van onze vrouw in de keuken: ๐Œ๐š๐ซ๐ข๐š๐ง๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ฌ! (Ook bekend als Angie). Ze is geboren en getogen in Argentinië, studeerde gastronomie in Buenos Aires en werkte daarna in de keuken van meerdere hotels in heel Argentinië, waaronder het Four Seasons Hotel, Hyatt en Sheraton. Begin dit jaar trad ze in dienst bij Midtown Grill als chef de partie. Ze wilde heel graag een buitenlandervaring opdoen en hield van het idee van Amsterdam. Wist je dat ze onze Argentijnse sous-chef Gabriel al kende voordat ze hierheen verhuisde? Omdat ze uit Argentinië komt, moet het grillen van steaks in haar bloed zitten. Ze noemt Argentinië het "Asado"-land: in Zuid-Amerikaanse landen is dit een traditionele barbecue met familie en vrienden. Haar favoriete cut: "Ik kan eerlijk gezegd niet kiezen, want ik hou van verschillende. Als ik er een moet kiezen, ga ik misschien voor een dry-aged rib eye."
Armando

Armando

Server
Stay tuned!
Tom

Tom Pronk

Restaurant Manager
Tom

Tom Pronk

Restaurant Manager
We zijn ontzettend blij om aan te kondigen dat Tom Pronk is gepromoveerd tot onze Restaurant Manager!
Charles

Charles

Server
Maak kennis met Charles: een van onze Brilliant Hosts. Charles begon in de jaren negentig te werken voor het Amsterdam Marriott Hotel. Charles ontmoet zoveel geweldige gasten en heeft altijd een heleboel verhalen om te delen. Hij herinnert zich vooral een gast die jaren geleden binnenkwam: een hersenchirurg in Florida, die bij ons logeerde voor een seminar in Amsterdam. Ze verbonden via hetzelfde gevoel voor humor. De gast reist veel, maar voelt zich thuis in het Amsterdam Marriott Hotel. Charles zorgt er altijd voor dat zijn zonnige kant eieren op hem wachten en heeft ook het genoegen gehad om zijn vrouw en dochter te verwelkomen in de M Club. De eerste vraag die ze stellen bij het inchecken bij de Front Office is: "Waar is Charles?" Charles houdt van wat hij doet. Gasten vragen hem vaak: "Hoe kun je lachen om 6.30 uur?" Zijn antwoord?: "Het zit in mijn aard!".
Orhan

Orhan

Server
Stay tuned!

OPENINGSTIJDEN

  • Zondag - donderdag: 18:00 - 22:00 
  • Vrijdag - zaterdag: 18:00 - 22:30

 

Weekend Brunch:
Van 12:30 tot 15:00
Reserveren