Skip to main content
Reserveer nu
evenement met aix rose
AIX x MTG event | €60

Wij kondigen met trots een uniek evenement aan samen met AIX Rosé: een event voor diegenen, die weten hoe ze van het leven moeten genieten. Laten we eten, drinken en het begin van de zomer vieren.

AIX is afkomstig uit een van de meest gevierde terroirs van de Provence en is gemaakt om de puurst mogelijke uitdrukking te geven aan rosé. Een geweldige rosé voor geweldige plekken. Voeg daar de overheerlijke steaks van #1 Steak Restaurant in Amsterdam (@TripAdvisor) aan toe en vind een gedroomde combinatie.


Vier op 26 mei van 18.00-0.00 uur joie de vivre met ons op de Stadhouderskade 12 in Amsterdam. Goed eten en goede wijnen, verdienen goede beats die DJ Shannon Delani zal verzorgen. Deze avond belooft goede rosé, fantastische service en heerlijke steaks. Bij Midtown Grill delen we graag, dus brengen we de grote flessen, goodie bags en een liefdadigheidsveiling met ongelooflijke prijzen.


Kaarten verkrijgbaar via deze link.


€60 voor een driegangendiner, AIX Rosé aperitief geschonken uit een 6L fles en een verrassend grote goodiebag met een fles om thuis van te genieten.

Boek nu online of door een e-mail te sturen naar info@midtowngrill.nl.

brunch
Meat Me For Brunch | €39

Geniet van ons food sharing concept: onze brunch bevat elk item op ons menu zodat iedereen kan genieten van onze handgesneden steak tartaar, onze Family Style grill met ossenhaas, bavette steak, geserveerd met onze beroemde mac and cheese, heerlijke desserts en nog zoveel meer... Mis het niet! 

#MeatMeForBrunch?
Zaterdagen & Zondagen van 12:30 - 17:00

Back to top