Skip to main content
Over ons

Over ons

Midtown Grill opende voor het eerst in 2010 en werd al snel bekend als het beste steakhouse van Amsterdam. Geïnspireerd door de traditie van het typisch Amerikaanse steakhouse, serveren we overheerlijke steaks aangevuld met een samengestelde wijnkaart en ambachtelijke cocktails. We zijn ook trots op onze decadente desserts om een geweldige avond af te sluiten.

Ons geheim zit in onze aandacht voor detail, omdat we ervoor zorgen dat elke steak zorgvuldig wordt behandelt van boer tot bord. 
We selecteren alleen de beste steaks, waaronder dry-aged USDA gecertificeerde Amerikaanse steaks. We gebruiken verse, seizoensgebonden producten voor onze voorgerechten en bijgerechten, die tot perfectie zijn bereid door onze chefs. Om de avond af te sluiten, bieden we een keuze van Amerikaanse desserts voor de ultieme verwennerij. 

Ontspan aan uw tafel terwijl onze deskundige gastheren de verschillende delen en soorten rundvlees uitleggen of bekijk onze deskundige koks aan het werk vanuit de open keuken, waar u het sissen bijna kunt voelen. Geniet van uw eigen sappige steak of bestel een tafelgrill in familiestijl om te delen. Laat ons u helpen bij het ontwerpen van uw eigen unieke eetervaring.

TripAdvisor reviews

  OPENINGSTIJDEN

  • Zondag - donderdag: 18:00 - 22:00 
  • Vrijdag - zaterdag: 18:00 - 22:30

   

  Weekend Brunch:
  Van 12:30 tot 15:00
  Reserveren