Over Ons
Ons geheim zit in onze aandacht voor detail, omdat we ervoor zorgen dat elke steak zorgvuldig wordt behandelt van boer tot bord.
We selecteren alleen de beste steaks, waaronder dry-aged USDA gecertificeerde Amerikaanse steaks. We gebruiken verse, seizoensgebonden producten voor onze voorgerechten en bijgerechten, die tot perfectie zijn bereid door onze chefs. Om de avond af te sluiten, bieden we een keuze van echt Amerikaanse dessers voor de ultieme verwennerij.
We selecteren alleen de beste steaks, waaronder dry-aged USDA gecertificeerde Amerikaanse steaks. We gebruiken verse, seizoensgebonden producten voor onze voorgerechten en bijgerechten, die tot perfectie zijn bereid door onze chefs. Om de avond af te sluiten, bieden we een keuze van echt Amerikaanse dessers voor de ultieme verwennerij.

- Locatie
- Stadhouderskade 12, Amsterdam NH 1054 ES
- Openingstijden
Lunch ma-zo 11.30 uur tot 17.30 uur
Diner ma-zo 18.00 uur tot 22.30 uur
Take-away ma-zo 11.30 uur tot 22.00 uur

Dry-aged Steaks
Dry-aging is een proces dat de smaak en zachtheid van het vlees ontwikkelt voordat het in steaks wordt gesneden. Om diversiteit op onze menukaart te brengen, hebben we gekozen voor meerdere soorten vlees met een uitgesproken smaak, zoals de maisgevoerde Amerikaanse runderen die zoeter smaken en op gras gehouden Nederlandse runderen voor een puur vlezige bite.

De Midtown Grill Experience
Ontspan aan jouw tafel terwijlonze gastheren de verschillende stukken vlees en soorten rundsvlees uitleggen. Kijk hoe onze deskundige koks aan het werk zijn vanuit de open keuken waar je de hitte van de grill bijna kan voelen. Geniet van je eigen sappige steak of bestel een tafelgrill in familiestijl om te delen. We helpen je graag bij het ontwerpen van jouw unieke ervaring.