Skip to main content
Reserveer Nu
Bel ons: 020 607 5555
Meat Me At Midtown

Het Beste Steakhouse van Amsterdam

MTG Steak & knife
Jouw favoriete grill restaurant is weer open en staat klaar om je weer te verwelkomen! Kun je niet wachten om je sappige steak op te eten? Reserveer je tafel en Meat Us Again In Midtown.

En vergeet niet! Sommige van onze klassiekers zijn beschikbaar voor take-away. Plaats je bestelling en kom langs om het op te halen. Geniet van je favorieten in de knusheid van je eigen huis.

Midtown Grill opende voor het eerst in 2010 en werd al snel bekend als het beste steakhouse van Amsterdam. Geïnspireerd door de traditie van het typische Amerikaanse steakhouse, serveren we overheerlijke steaks, aangevuld met een exclusieve wijnkaart en cocktails. Onze desserts zijn uitstekend om een ​​geweldige avond af te sluiten.
  • Openingstijden
  • Lunch               ma-zo 12.00 uur tot 16.00 uur

    Diner                ma-zo 18.00 uur tot 22.00 uur

     

    Take-away        ma-zo 11.30 uur tot 22.00 uur

  • MTG seating area
De Beste Steaks In Amsterdam
Menu
Midtown Grill

Ons steakhouse is geïnspireerd op kwaliteitsproducten. Onze chef heeft een menu samengesteld met de beste cuts van over de hele wereld, waaronder de beste USDA-gecertificeerde steaks van Creekstone Farms, Amerika. We bieden ook een uitgebreide selectie van bijgerechten en verrukkelijke hapjes passend bij de steak. 

MTG Family Style Dining
Back to top